Перевірені досвідом рекомендації Українцям Хто написав книгу пророка Йони

Хто написав книгу пророка Йони

Автор . Йона, ім'я якого означає «голуб», був Божим слугою з Гат-Хеферу (2 Цар.

ІСУС І ЙОНА Ісус назвав це історичною подією. Він вказував на це як на передвістя власної смерті та воскресіння. Йона — єдиний пророк, якого Ісус уподібнює собі: Матея 12:39-41.

Але Бог наслав сильну бурю, і моряки, довідавшись про причину Божого гніву та за порадою самого Йони, викинули його в море. Риба, яка проковтнула Йону (Йона 2:1), викинула його на сушу, і Йона знову став віч-на-віч із Божим посланням.

Йона
івр. יוֹנָה‎
КонфесіяЯхвізм
БатькоAmittai
МатиWidow of Zarephath

1І призначив Господь велику рибу, щоб вона проковтнула Йону. І був Йона в середині цієї риби три дні та три ночі. 2І молився Йона до Господа, Бога свого, з утроби тієї риби, 3та й казав: Я кликав з нещастя свого до Господа, і відповідь дав Він мені, із нутра шеолу кричав я, і почув Ти мій голос!

Ілля народився у м. Фесфії (Тесвії) Галаадській за 900 років до Різдва Христового. Ім'я, яке батьки дали синові (Ілля означає «міць Господня») визначило все його життя. З малих літ він присвятив себе Богові, поселився в пустелі й жив у молитві й суворому пості.





Книга пророка Йони — одна з найвиразніших книг, що входить до списку малих пророків Старого завіту. Одна з її ключових особливостей у тому, що вона майже не містить пророцтв, але розповідає про історію самого пророка. У книзі говориться про ревного ізраїльтянина на ім’я Йона (гебр.יוֹנָה ‏‎ …

Related Post

Як зрозуміти заряджається колонка чи ніЯк зрозуміти заряджається колонка чи ні

Скільки заряджається колонка 4 години на вимкненому стані – достатній заряд для багатьох моделей. Якщо ж колонка активна, даний процес продовжується до 6 годин. Заряджання під час роботи пристрою на

Навіщо в Редмі 4 камериНавіщо в Редмі 4 камери

Цей ефект досягається завдяки тому, що додаткова камера допомагає смартфону розпізнати, де знаходиться основна дія. «Аналізуючи» відбувається, пристрій відокремлює головне від другорядного і розмиває бекграунд. До отримання зображень, які за

Детермінантна рослина помідор щоДетермінантна рослина помідор що

Зміст:1 Що таке детермінантні та індетермінантні сорти помідорів1.1 Головне при вирощуванні детермінантних томатів1.1.1 Які сорти кращі1.1.2 Переваги та недоліки кожного з цих видів1.2 Супердетермінантні1.3 Детермінантні томати для відкритого ґрунту1.3.1 Санька1.3.2