Перевірені досвідом рекомендації Українцям Коли не можна читати Псалтир у 2021 році

Коли не можна читати Псалтир у 2021 році

Над померлим з найдавніших часів Церква встановила читати Псалтир з початку до кінця, зманюючи один одного, i день i ніч, поки тіло небіжчика не віддадуть землі; але й потім не слід кидати читання Псалтиря за спокій душі новопреставленого, особливо у 3-й, 9-й та 40-й день.25 лист. 2020 р.

Над померлим з найдавнiших часiв Церква встановила читати Псалтир з початку до кiнця, змiнюючи один одного, i день i нiч, поки тiло небiжчика не вiддадуть землi; але й потiм не слiд кидати читання Псалтиря за спокiй душi новопреставленого, особливо у 3-й, 9-й та 40-й день.

Псалтир допомагає душі спочилого, а також нам самим знайти спокій, розраду i силу.

Читання псалмів дає відчуття внутрішнього спокою і гармонії На особистому досвіді я переконалася, що читання псалмів допомагає здобути душевний спокій, внутрішню гармонію, дає відчуття того, що ти живеш правильно. Віра в Бога переростає у довіру до Нього, а страх перед Богом і людьми – у любов до них.

Невсипущий псалтир – це одна з форм церковної винятково монастирської молитви, яка з Божою поміччю була вироблена історичним досвідом Церкви наприкінці IV – на початку V ст. після Різдва Христового. Здійснюється тільки в монастирях. Невсипущим Псалтир називається через безперервність читання псалмів.

Церква рекомендує читати Псалтир щодня, так само, як і Євангеліє. Під час молитви іноді доведеться відволікатися на домашні справи. У цьому немає нічого страшного, але молитвам краще приділити час, вільний від рутинних справ. На початку кожної збірки вказані початкові молитви, з яких слід починати читання Псалтиря.





Коли не можна читати Псалтир у 2021 році? Є час, коли Псалтир не можна читати не лише мирянам, а й церковним служителям. Він починається з Великого Четвера Страсного тижня до Фоміна тижня.

Related Post

Хто у компанії займається просуваннямХто у компанії займається просуванням

Торговельний представник — це спеціаліст, який займається просуванням товарів на місцях продажу. Що робить SMM-менеджер SMM-менеджер вирішує цілий ряд завдань, пов'язаних із залученням покупців з соціальних мереж, підвищенням іміджу компанії,

Коли потрібно починати пити АЦЦКоли потрібно починати пити АЦЦ

Застосування АЦЦ 100 порошок для орального розчину Препарат рекомендується приймати після їди. Вміст пакетика розчинити у ½ склянки води, соку або холодного чаю. Після приготування р-ну його слід випити якнайшвидше.

Як знайти 20% від 180Як знайти 20% від 180

Щоб знайти відсоток від числа, це число поділити на 100 і помножити на кількість відсотків. Наприклад, потрібно знайти 20% від числа 60. Основні задачі на відсотки? ( знаходження відсотка від