Перевірені досвідом рекомендації Українцям Що в перекладі з арабської означає Коран

Що в перекладі з арабської означає Коран

Кора́н (Кур'ан, з араб. القرآن‎‎ — читане вголос) — священний текст ісламу; згідно з мусульманським віровченням — завершальне одкровення єдиного Бога людству, передане через останнього пророка Мухаммада.

Коран (араб. القرآن‎, al-Qurʾān [alqurˈʔaːn], «декламація») — центральний релігійний текст Ісламу, який мусульмани вважають одкровенням від Бога (Аллаха).

КОРАН (Куран) – священна книга мусульман. Назва "Куран" у перекладі з араб. – "те, що читають, вимовляють".

Вікіпедія:Проєкт:Енциклопедія історії України/Статті/КОРАН — священна книга мусульман. Назва «Курáн» у перекладі з араб. — «те, що читають, вимовляють».

Назви сурам давалися довільно; іноді — від першого слова чи таємничих літер на початку, часом — за іменем головного персонажу сури, або від певного фрагменту, зміст якого дещо вирізнявся з контексту всієї сури. Деякі сури мають одразу кілька назв.

Історія Корану Згідно з мусульманським віровченням, оригінал Корану зберігається на небі, звідки його було дано в світ від Аллаха у повному вигляді в ніч Кадр, але ангел Джабраїл передавав його Мухаммеду частинами протягом 20 років. Текст Корану налічує 114 глав – сур.





Коран (араб. القرآن‎, al-Qurʾān [alqurˈʔaːn], «декламація») — центральний релігійний текст Ісламу, який мусульмани вважають одкровенням від Бога (Аллаха). Його вважають найкращим твором у класичній арабській літературі . Він складається з 114 глав (сур), які складаються з віршів …

Related Post

Що таке імперія історія 5 класЩо таке імперія історія 5 клас

imperium — влада, велич, правління) — історична форма державного устрою, притаманна великим монархічним державам із багатонаціональним складом населення та значними територіями, здобутими, переважно силовим шляхом; специфічний тип політичної системи, що

Коли нормальні пологиКоли нормальні пологи

Зміст:1 Термін пологів: усі способи дізнатися, коли народиться малюк1.1 Терміни пологів залежить від різних причин: чи є норма?1.2 Види дострокових пологів1.3 Чи допоможуть лікарі, якщо термін пологів зсувається?1.4 Чому дитина